Ammattilaisten arvostama ja naapureiden suosittelema

Talvella kun ei palvella?

Me palvelemme täyden palvelun asennuksella ja asenteella ympärivuoden!

Kysy tarjous ja varmista yksilöllinen Asennus-Etusi!

Vedex

Keitäkö?

Vedex Oy on Sadex Satakunta.

Varastomyynti ja toimipisteemme sijaitsee Porissa Uudessaniityssä Pörstiläntie 12.

sadex pisko kotimainen tuote

Parvekeputket Satakunnassa

Vedex on sadevesijärjestelmien kokenut asiantuntija. Tästä syystä valikoimiimme kuuluvat myös laadukkaat & kestävät parvekeputket, joiden avulla sadevesi saadaan poistettua parvekkeilta, eikä se näin pääse vahingoittamaan parvekkeen rakenteita. Parvekkeiden sisäpuolista vedenpoistoputkea käytetään parvekekatto- ja pesuvesien hallittuun poistoon sekä pienten katosten vedenpoistoon. Asennamme ja myymme parvekevedenpoistojärjestelmiä koko Satakunnan alueella.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää parvekeputkista! Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Parvekeputket parvekkeiden vedenpoistoon

Toimittamamme parvekeputket ovat saatavilla joko alumiinisena tai ruostumattomasta teräksestä (rosteri) valmistettuna. Kestävyyden lisäksi on huomioitu myös ulkonäköseikat; rosteriputket sulautuvat hyvin talon julkisivuun, eivätkä ns. pomppaa silmille, ja alumiinista pulveripolttomaalattua parvekeputkea saa kaikissa RR-väreissä. Parvekeputket sopivat kaikkiin kaivotyyppeihin, joten soveltuvuusrajoitteita ei tämän puolesta ole. 

Mikäli kiinnostuit parvekeputkista, soita kenttämyyjä käymään kohteessa tai tule myymäläämme Poriin. Kerromme sinulle mielellämme lisää!